MASTER CLASS SCHEDULE

LITTLE LEARNER’S PROGRAM

PARENT & TOTS
(45 minutes)

Tuesday9:15am
Tuesday6:15pm
Thursday6:15pm

3 YEAR OLD
(45 minutes)

Monday7:00pm
Tuesday10:15am
Tuesday3:45pm
Wednesday5:00pm
Wednesday6:00pm
Thursday5:15pm

4 YEAR OLD STEP 1
(45 minutes)

Monday6:00pm
Tuesday12:15pm
Tuesday5:15pm
Tuesday7:15pm
Wednesday2:15pm
Thursday6:00pm
Thursday7:15pm
Saturday10:15am

4 YEAR OLD STEP 2
(45 minutes)

Tuesday11:15am
Wednesday6:15pm

5/6 YEAR OLD STEP 1
(60 minutes)

Monday7:15pm
Tuesday4:45pm
Wednesday5:00pm
Wednesday6:00pm
Wednesday7:00pm
Thursday6:45pm
Thursday7:00pm
Saturday9:00am

5/6 YEAR OLD STEP 2
(60 minutes)

Monday5:00pm
Wednesday3:45pm
Thursday4:45pm

YOUNG ATHLETES PROGRAM

RED
(60 minutes)

Monday5:45pm
Tuesday6:15pm
Tuesday7:15pm
Wednesday7:15pm
Thursday4:45pm
Thursday6:15pm
Saturday12:30pm

ORANGE
(60 minutes)

Tuesday6:00pm
Wednesday7:15pm
Thursday7:30pm

YELLOW
(60 minutes)

Monday6:15pm
Wednesday7:00pm
Saturday11:15am

GREEN
(60 minutes)

Monday7:15pm
Monday7:30pm
Tuesday5:00pm

BLUE
(60 minutes)

Thursday7:15pm

PURPLE
(60 minutes)

Tuesday7:15pm

JUST FOR BOYS
(60 minutes)

Thursday5:00pm

TUMBLING

Beginners
(60 minutes)

Monday6:05pm
Wednesday8:15pm
Thursday8:15pm

Intermediate
(60 minutes)

Monday7:10pm
Wednesday8:15pm

Advanced
(60 minutes)

Monday8:15pm
Thursday8:15pm